Ξένες Γλώσσες

Πραγματοποιήστε τα όνειρα των παιδιών σας.

Το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα The English Academy έχοντας εμφυσήσει και διακριθεί στον τομέα εκμάθησης ξένων γλωσσών με εφόδια την ποιότητα των υπηρεσιών του, ανακοινώνει την έναρξη τμημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας για όλες τις τάξεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας παιδείας.

Το The English Academy απαρτίζεται από εκπλεπτισμένο διδακτικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία και ειδική κατάρτιση σε θέματα μαθησιακών δυσκολιών, ενώ τα μαθήματα πραγματοποιούνται σε αυστηρώς ολιγομελή τμήματα για τις τάξεις του Δημοτικού , του Γυμνασίου και του Λυκείου . Οι εγκαταστάσεις και οι παροχές του φροντιστηρίου διευκολύνουν το έργο των εκπαιδευτικών μας που προωθούν τους εναλλακτικούς τρόπους εκμάθησης εντός ειδικά διαμορφωμένων χώρων.

Στο The English Academy οι σπουδαστές αποκτούν με όλα τα απαραίτητα εφόδια και τις γνώσεις από τα πρώτα στάδια της εκπαιδευτικης πορείας τους έως και την προετοιμασία ένταξης τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στόχος τόσο των καθηγητών όσο και των παιδαγωγών μας είναι να μετατρέψουν κάθε μικρή αδυναμία των μαθητών σε δυνατότητες και χαρίσματα.

Δημιουργούμε μια αλυσίδα με άριστους μαθητές , ευτυχισμένα παιδιά και επιτυχημένους ανθρώπους!

Τι είπαν για εμάς

5 - Βασισμένο σε 6 κριτικές