Εκδηλώσεις

The English Academy Events

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cumque numquam cum itaque ipsum corporis officiis obcaecati perspiciatis animi?

SPACE EXRLORATION PROGRAMM

Την Κυριακή 21 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε webinar σε συνεργασία με το Διεθνή Οργανισμό IDYM με θέμα την εξερεύνηση του διαστημικού κόσμου. Το διαδικτυακό σεμινάριο παρακολούθησαν πολλοί σπουδαστές μας από όλες τις ηλικιακές βαθμίδες αποκομίζοντας μια σπουδαία εμπειρία. Οι μαθητές εξέφρασαν τις απορίες τους σχετικά με την κατασκευή και τη λειτουργία δορυφόρων και διαστημόπλοιων ενώ άδραξαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ένα αναγνωρισμένο οργανισμό . Το Εκπαιδευτικό μας Ίδρυμα ενθαρρύνει δράσεις που προωθούν ευρύτερες γνώσεις και αποφορτίζουν τους μαθητές μας από το καθημερινό τους πρόγραμμα. Ευχαριστούμε θερμά τόσο το IDYM Foundation για την διοργάνωση , όσο και τους σπουδαστές μας που παρακολούθησαν την ημερίδα επιδεικνύοντας ζήλο για μάθηση και υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο. Το γεγονός επισφραγίστηκε από πιστοποιητικά τα οποία δόθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες συμπεριλαμβανομένου του Εκπαιδευτικού μας Ιδρύματος.

19 Ιουν 2020
Φωτογραφίες

ECCE & ECPE WEBINAR BY HELLENIC AMERICAN UNION

Τιμώντας την πολυετή συνεργασία με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση , διεξήχθη την Πέμπτη 19 Ιούνιου webinar στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού μας Ιδρύματος. Mια εκπαιδευτική διαδικασία που αποτελεί προετοιμασία για τους υποψηφίους του ECCE &ECPE , τόσο στο speaking όσο και στο writing skill , καθότι εξεταστές και εκπρόσωποι του διακεκριμένου αυτού φορέα , παρέχουν τις απαραίτητες κατευθυντήριες προκειμένου οι σπουδαστές να αναθεωρήσουν τη διαδικασία των εξετάσεων και να ανταπεξέλθουν επιτυχώς σε ότι τους ζητηθεί. Παρούσες στο webinar ήταν η διευθύντρια σπουδών Σαββίδου Ελένη και η καθηγήτρια των πτυχίων Βασιλάκου Ευαγγελία , η οποία πρόσφατα βραβεύτηκε από τα Education Leaders Αwards ,ως Διακεκριμένη Εκπαιδευτικός του 2020 , γεγονός που προσδίδει στο Εκπαιδευτήριο μας , ιδιαίτερη τιμή για το προσωπικό που το στελεχώνει . Ευχαριστούμε τόσο την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση , όσο και τα Education Leader Awards για τη συνεισφορά τους και την ιδιότητα τους , που τους επιτρέπει να αναγνωρίζουν την ποιότητα της παιδαγωγικής μας συνεισφοράς .

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ PARTY

Κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εορτής μας , πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων σε όλους τους επιτυχόντες μας. Ως υπόδειγμα μαθητή και ανθρώπου ,που θέτει στόχους και ευλαβικά αφιερώνεται στο να τους υλοποιήσει έναν προς έναν , ο Χλιάπας Εμμανουήλ , ανέβηκε στο βήμα γεμίζοντας την αίθουσα περηφάνια για το έργο μας . O προαναφερθέντας σπουδαστής κατόρθωσε να διαπρέψει, με 100% επιτυχία στις εξετάσεις του ECPE . «Της παιδείας οι ρίζες είναι πικρές, μα οι καρποί γλυκοί» .