Εκδηλώσεις

The English Academy Events

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cumque numquam cum itaque ipsum corporis officiis obcaecati perspiciatis animi?

19 Ιουν 2020
Φωτογραφίες

ECCE & ECPE WEBINAR BY HELLENIC AMERICAN UNION

Τιμώντας την πολυετή συνεργασία με την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση , διεξήχθη την Πέμπτη 19 Ιούνιου webinar στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού μας Ιδρύματος. Mια εκπαιδευτική διαδικασία που αποτελεί προετοιμασία για τους υποψηφίους του ECCE &ECPE , τόσο στο speaking όσο και στο writing skill , καθότι εξεταστές και εκπρόσωποι του διακεκριμένου αυτού φορέα , παρέχουν τις απαραίτητες κατευθυντήριες προκειμένου οι σπουδαστές να αναθεωρήσουν τη διαδικασία των εξετάσεων και να ανταπεξέλθουν επιτυχώς σε ότι τους ζητηθεί. Παρούσες στο webinar ήταν η διευθύντρια σπουδών Σαββίδου Ελένη και η καθηγήτρια των πτυχίων Βασιλάκου Ευαγγελία , η οποία πρόσφατα βραβεύτηκε από τα Education Leaders Αwards ,ως Διακεκριμένη Εκπαιδευτικός του 2020 , γεγονός που προσδίδει στο Εκπαιδευτήριο μας , ιδιαίτερη τιμή για το προσωπικό που το στελεχώνει . Ευχαριστούμε τόσο την Ελληνοαμερικάνικη Ένωση , όσο και τα Education Leader Awards για τη συνεισφορά τους και την ιδιότητα τους , που τους επιτρέπει να αναγνωρίζουν την ποιότητα της παιδαγωγικής μας συνεισφοράς .

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ PARTY

Κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εορτής μας , πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων σε όλους τους επιτυχόντες μας. Ως υπόδειγμα μαθητή και ανθρώπου ,που θέτει στόχους και ευλαβικά αφιερώνεται στο να τους υλοποιήσει έναν προς έναν , ο Χλιάπας Εμμανουήλ , ανέβηκε στο βήμα γεμίζοντας την αίθουσα περηφάνια για το έργο μας . O προαναφερθέντας σπουδαστής κατόρθωσε να διαπρέψει, με 100% επιτυχία στις εξετάσεις του ECPE . «Της παιδείας οι ρίζες είναι πικρές, μα οι καρποί γλυκοί» .