Το όραμα μας

Δώστε στα παιδιά σας
τα καλύτερα εφόδια

1100

Μας έχουν εμπιστευτεί!

Το Εκπαιδευτικό ίδρυμα The English Academy δημιουργήθηκε το 2013 υποκινούμενο από το όραμα νέων ανθρώπων . Αφετηρία του εγχειρήματος αυτού αποτέλεσε ο ζήλος και η επιθυμία των ιδρυτών ,να συνδράμουν ουσιαστικά στο χώρο της παιδείας , χτίζοντας με περίσσεια προσπάθεια , θέληση και μόχθο λαμπρούς χαρακτήρες και επιτυχημένους σπουδαστές.

Είναι αξιοσημείωτη η σταδιακή και σημαντική άνοδος που σημειώθηκε τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία μας , υποδεχόμενοι τεράστιο αριθμό νέων σπουδαστών που επέδειξαν εμπιστοσύνη στο έργο μας ,δίνοντας μεγαλύτερη ώθηση στην προσπάθεια μας . Η αγάπη που εισπράξαμε μας οδήγησε στην ανάγκη δημιουργίας νέων εγκαταστάσεων για να μπορέσει να εξυπηρετήσει περισσότερες οικογένειες.

Έτσι, από το Σεπτέμβριο του 2020 , ανοίγουν οι πύλες στο νέο μας Εκπαιδευτικό Ίδρυμα , στην περιοχή του Καματερού επενδύοντας για ακόμα μία φορά στα ιδανικά μας για μία ποιοτικότερη εκπαίδευση , προσκείμενη στους μαθητές και τις νέες τεχνολογίες. Το διδακτικό μας προσωπικό , παρέχει υψηλές ποιοτικά υπηρεσίες , εξατομικεύοντας τις αδυναμίες του εκάστοτε σπουδαστή και μετατρέποντας τες σε δυνατότητες , ικανές να προσφέρουν την επιθυμητή επιτυχία.

Σας προσκαλούμε να αρχίσουμε μια ειλικρινή και όμορφη συνεργασία.

Ξένες Γλώσσες

Inspire κείμενο
για τα μαθήματα
σχολείου

Πρωτοβάθμια-Μέση Εκπαίδευση

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Dolores, repellendus recusandae expedita nulla atque commodi hic explicabo unde saepe molestias aliquid nisi, veritatis facere? Doloribus hic consequuntur dolorum accusantium debitis.

Τι είπαν για εμάς

5 - Βασισμένο σε 6 κριτικές

Γραφτείτε άμεσα και εύκολα.
Επικοινωνήστε μαζί μας!